Pamit Ngaji - Bugie

56,166

Lirik lagu Pamit Ngaji

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni
Malah omben-ombenan,
Mabuk-mabuk’an ning prapatan

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni
Malah do pacaran,
Empet-empetan ning pojok’an

Opo podo ora ngerti,
Gusti Alloh moho pirso
Opo podo ora wedi,
Neroko kuwi ono…

reff :
Jarene pamit ngaji,
Jarene pamit ngaji

Download lagu terbaru Pamit Ngaji - Download Lagu Indonesia Gratis - Free download gudang lagu Indonesia 2018 terbaru
Lihat Lebih