Bojo Ketikung - Via Vallen

9,151,592

Lirik lagu Bojo Ketikung

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono
Lanang liyo seng seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Reff: pertama*

Hee.....
Kowe koncoku...
Seng jarene cs ku...
Nanging nyatane neng mburi...
Kok kowe koyo pabu...
Mbribik nikung nyiak...
Bojone konco dewe...
Ora mikir koncone...
Tumindak sak penak e...
Paitan cangkem lunyu...
Kau merebut pacarku...
Tusuk dari belakang ah
Mana kutahu...
Seakan kau arjuna...
Padahal engkau kecu...
Ra nganggo sopan santun...
Kau dustai diriku...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko...
Kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...
Bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco dewe...

Reff: ke2**
Aku kurang opo kok kowe iso tego...
Opo ono salahku terus kowe nikung
Aku...
Opo kudu tak jarno...
Kok aku kudu lilo...
Ngrasakne tumindakmu...
Seng ngrugekke awakku...
Pancen kowe konyol...
Neng utekmu kok protol...
Pendak ndinone awor
E, bojoku kok gondhol...
Tak bisa aku pendam...
Mana sanggup bertahan...
Neng ngarep kok apik an...
Neng mburi kok bajingan...

Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Wes kebacut loro...

Aku ra nyongko... kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...bojone konco dewe...

Reff:ke 3***
Yoo wes sak karepmu...nek ngeneki caramu...
Yen wes iki dalane...aku mung ikhlas wae...
Kowe mung tak titeni...kok watakmu kemlinthi...pacar teman sendiri...
Kau anggap permai suri
Gek ndang rumat kono...
Gek ndang untal kono...
Mugo iso seneng...awet tekan tuo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku....

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko...kowe tego konco...
Jarene konco kenthel...bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...lanang liyo seng seneng kowe...nganti kowe nikung
Bojone konco dewe....e...e...

Free Download Lagu mp4 Bojo Ketikung gratis di Lagu Indonesia Terbaru - Musik Indonesia Gratis
Lihat Lebih