Ngemis Tresno - Bambang Warwer

22,555

Lirik lagu Ngemis Tresno

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..
Nyatane, kowe mbalik tresno,
Kok larani atiku tambah nelongso..

Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff :
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

reff :
Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff :
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

Download Lagu mp4 Free Ngemis Tresno Gratis di Gudang Lagu mp4 4shared Mp3
Lihat Lebih