Ngawin Tangga - Ity Ashella

154,622

Lirik lagu Ngawin Tangga

Demenan karo kula, kawine karo tangga
Bli sanggup nyawange, waktu pengantenane
Gumerlip lampu hiasane

Kula dianggep sampah, dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan, kula tanpa tujuan
Hindari, kekasih pengantenan

reff :
Berebes mili, banyu mata ning pipi
Kekasih ati, ning kula bli perduli
Lara ati, demen bli dadi siji

Gara-gara cinta, kula dadi sengsara
Lunga-lunga, ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta

Kula dianggep sampah, dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan, kula tanpa tujuan
Hindari, kekasih pengantenan

reff :
Berebes mili, banyu mata ning pipi
Kekasih ati, ning kula bli perduli
Lara ati, demen bli dadi siji

Gara-gara cinta, kula dadi sengsara
Lunga-lunga, ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta

Demenan karo kula, kawine karo tangga
Bli sanggup nyawange, waktu pengantenane
Gumerlip lampu hiasane

Free Download Lagu indonesia Ngawin Tangga gratis di Free Download Lagu - Lagu indonesia
Lihat Lebih