Ngamen 2 - Irfan Nada

87,992

Lirik lagu Ngamen 2

Mak iki anakmu prawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
iling ngiwangi neng kantin sekolahan
telong sasi mak aku urung bayaran
mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
duwe pisan di ece karo kancane

iling-iling manungso bakale mati
yen wes mati di kubur sanak family
di pendem jero di apit bumi
ono kubur iku akeh pandoso
ulo klabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi prawan
benno krasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo billiard
onone godone moloikat

sak sugih, sugihe uwong mesti ono mlarate
sak mlarat, mlarate uwong mesti ono celengane
mangkane golek bojo ono mandeng rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondho
seng penting, ora ngenteni warisan moro tuwo

kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen
eman, eman tena,n, kerenmu mung kanggo obralan

obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo, melu aku urip nang ndeso
ngiwangi gawe boto, menek klopo nyeblok bongko

Download lagu Ngamen 2 mp4 terbaru - Music - Gudang lagu gratis Indonesia 2018 terbaru - DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih