Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017 - Sri Utami

93,356,602

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017

aku pengen ngene (masalah)
aku pengen ngono (masalah)
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng

jarene cah kerjo (ngapusi)
jaremu stel kendo (tenane)
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

dadi wong rasah kakean polah
mengko malah dadi masalah
mending meneng mbangane salah
nek wes salah isone mung pasrah

nduwe lambe kudu dijogo
ojo seneng ngrasani wong liyo, saiki rasakno

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

urip digawe sante rasah podo sepaneng
ngurusi wong liyo ra iso ngewaregke weteng
mikir awake dewe wes gawe sirah puyeng
wong liyo sing nyawang ngirone mung seneng seneng

akeh sithike rejeki wes ono sing ngatur
gari sepiro sregepe awakmu sing nandur
wes ra usah nggagas omongane kiwo tengen
mergo mengko iso nggawe uripmu sepaneng

wes ra usah ngurusi urusane wong liyo
urusono bojomu sing galak
rejeki ra neng ngendi, ora usah podo meri
sing penting iso ngebul karo ngopi

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo

aku pengen ngene, aku pengen ngono
aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng
jarene cah kerjo, jaremu stel kendo
ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017, ditunjukkan oleh penyanyi Sri Utami, dalam kategori Dangdut berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download lagu baru Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017 kecepatan tinggi bebas - Download Lagu Mp3 - di sini, download music Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017 untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di DownloadLagu247.Com


Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017
Gudang Mp3 Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017

4shared Musik download gratis Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017 di DownloadLagu247.Com

Download musik Nella Kharisma - Ojo Sepaneng Dangdut Koplo 2017 gratis terbaik - Download Lagu Gratis , download Video Lagu kecepatan tinggi berkat website DownloadLagu247.Com

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim