Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe "

84,116,242

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe "

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto
Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu
Kabeh iki tak lakoni manut neng dalane
Roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
Nangis yo mung tangis sing ngancani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu
Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto
Tak cubo nerimo nanging ora biso
Tak cubo ngeculno ning tetep tresno
Wes sakmestine dadi koyo ngene
Wes bubrah critane mergo salahku dewe
Aku saiki lagi keroso sakwise sliramu lungo
Getun atiku ajur tresnoku
Weruh kowe wis karo wong liyo
Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu
Gegodo gebyare dunyo yo mung gawe atiku loro
Mergo aku kelangan tresno sing nyoto nggo aku
Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto
Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe ", ditunjukkan oleh penyanyi Depot Channel, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download musik Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe " online kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - DownloadLagu247.Com, mendengarkan musik atau download musik gratis Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe " terbaik


Lirik lagu
Download Lagu Gratis Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe "

Free Download Lagu indonesia Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe " gratis di Download Free Musik - Lagu indonesia

Download musik Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe " online kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 - DownloadLagu247.Com, mendengarkan musik atau download musik gratis Lirik lagu " Saiki tresnoku yo mung nggo koe " terbaik

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim