Titip angin kangen - (official+lyric) - MINIEYE channel

8,166,124

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Titip angin kangen - (official+lyric)

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen.. ning jero ati...

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Hallo...
Hay safira.. kamu lagi ngapain
Lagi mikirin seseorang nii
Seseorang siapa
Seseorang yang membuat bahagia..

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Titip angin kangen - (official+lyric), ditunjukkan oleh penyanyi MINIEYE channel, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download lagu gratis online Titip angin kangen - (official+lyric) - Download Lagu Free - Website DownloadLagu247.Com, menyenangkan Download mp4 musik Titip angin kangen - (official+lyric) kualitas tinggi


Titip angin kangen - (official+lyric)
Download Lagu Terbaru Titip angin kangen - (official+lyric)

Download lagu Titip angin kangen - (official+lyric) mp4 gratis - Free Download Mp3 - Gudang lagu mp4 gratis Indonesia 2019 terbaru - DownloadLagu247.Com

Download musik Titip angin kangen - (official+lyric) online kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 - DownloadLagu247.Com, mendengarkan musik atau download musik gratis Titip angin kangen - (official+lyric) terbaik

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim