Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL]

26,488,971

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL]

Mas tresno iki ora ono sing biso nganteni
Masio kowe gawe loro ati iki
Aku isih tetep tresno mas

Aku ora biso nglalekke sliramu
Soko atiku
Sing tak jaluk amung sadarmu
Elingo karo anak bojomu iki mas

Ning opo kowe tego ninggalake aku
Wes ora eling karo janji setiomu
Sing kok ucapake ning ngarep penghulu
Nalikane kowe ngerabi awakku iki

Opo kowe ra iling naliko jaman semono
Kowe janji setio marang aku
Nganti mbesuk tumeko ing pati
Tapi opo saiki banjur kowe ngelali

Opo ora iling maneh karo anak bojomu
Sing saben dino ngenteni tekamu
Sing tak jaluk yo mung sadarmu
Baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
Mugo wae kowe iling marang janji setiomu

Ning opo kowe tego ninggalake aku
Wes ora eling karo janji setiomu
Sing kok ucapake ning ngarep penghulu
Nalikane kowe ngerabi awakku iki

Tresno suci iki tetep tak jogo
Nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
Wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
Saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki

Kadung anakmu takon kapan bapakku bali
Ngertenono neng njero batin iki keloro loro
Neng opo kowe tego mentolo
Ninggalke aku lungo karo wanito liyo

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
Mugo wae kowe iling marang janji setiomu
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL], ditunjukkan oleh penyanyi DSA RECORD, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download musik gratis Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL] kualitas terbaik - Download Lagu Free - di DownloadLagu247.Com, Download musik Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL] Semoga Anda senang mendengarkan musik


Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL]
Download Lagu Mp3 Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL]

Gudang Lagu 2019 free download Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL] mp4 di Download Lagu Gratis

Mendengarkan musik mp4 kecepatan tinggi Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL] - Download Free Musik - di DownloadLagu247.Com, Download music Nella Kharisma - Tresno Suci [OFFICIAL] baru 2019

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim