Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)

14,798,325

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video), ditunjukkan oleh penyanyi ascadamusik, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download Mp4 Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) online terbaru - Download Lagu Gratis - di DownloadLagu247.Com, Mendengarkan musik Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) Indonesia terbaik


Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
Download Lagu Mp3 Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)

Download lagu terbaru Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) - Download Musik - Free download gudang lagu Indonesia 2019 terbaru

Mendengarkan Mp4 Music Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) kecepatan tinggi- Download Lagu Terbaru - di DownloadLagu247.Com

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim