Rika Rafika "Cimata Cinta" - TheDhety

96,438,547

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Rika Rafika "Cimata Cinta"

Mega hideung nu alum semu nu nguyung
Langit angkeub hideung
Taya bengras deui..
Duuuh gusti,, kanyeuri teu euih euih...
Cipanon kacinta,, maseuhan
Teu kendat ra,at..

Pasusubuh ngaririncik hujan leutik..
Lir mareungan ceurik
Ati nu keur gering..
Duuh... geulis kanyeuri teu euih-euih
Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

Na iraha langit ca,ang
Na iraha anjeun datang
Na iraha langit ca,ang
Na iraha bagja dataaang....

Rasa ka asih teu leungit-leungit
Rasa kasono hese pohona
Rasa kameulang teu ilang-ilang
Rasa kacinta ngamuara jero dada...

Mega hideung nu alum semu nu nguyung
Langit angkeub,, hideung
Taya bengras deui..
Duuuh,, gusti kanyeuri teu euih euih..
Cipanon kacinta maseuhan
Teu kendat ra,aaat..

Na iraha langit ca,ang
Na iraha anjeun datang
Na iraha langit ca,ang
Na iraha bagja datang

Rasa ka asih teu leungit-leungit
Rasa kasono hese pohona
Rasa kameulang teu ilang-ilang
Rasa kacinta ngamuara jero dadaa.
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Rika Rafika "Cimata Cinta", ditunjukkan oleh penyanyi TheDhety, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Download lagu gratis kualitas Rika Rafika "Cimata Cinta" - Download Lagu Mp3 - di DownloadLagu247.Com, Download lagu Rika Rafika "Cimata Cinta" keinginan Anda bahagia mendengarkan musik


Rika Rafika
Cari Mp3 Rika Rafika "Cimata Cinta"

Download lagu Rika Rafika "Cimata Cinta" - Download Lagu Terbaru - Gudang lagu Indonesia 2019 terbaru

Download musik Rika Rafika "Cimata Cinta" gratis terbaik - Download Lagu Gratis , download Video Lagu kecepatan tinggi berkat website DownloadLagu247.Com

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim