Via Vallen - Pamer Bojo

80,133,979

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Via Vallen - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Via Vallen - Pamer Bojo, ditunjukkan oleh penyanyi Via Vallen Official, dalam kategori R&B berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Lagu Via Vallen - Pamer Bojo mp4 terbaik Indonesia - Download Lagu 4shared Mp3 - Website DownloadLagu247.Com, download lagu gratis mp4, download Via Vallen - Pamer Bojo di DownloadLagu247.Com


Via Vallen - Pamer Bojo
Cari Mp3 Via Vallen - Pamer Bojo

Download lagu Via Vallen - Pamer Bojo terbaik - Download Lagu 4shared Mp3 - Gudang lagu Indonesia 2019 terbaik

Mendengarkan musik gratis Via Vallen - Pamer Bojo - Download Lagu Baru - Website DownloadLagu247.Com, Download Video Lagu Via Vallen - Pamer Bojo kecepatan tinggi

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim