Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] - DSA RECORD

68,089,184

Download video untuk melihat kualitas yang lebih tinggi!

Lirik lagu Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL]

Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang
Nanging merga kahanan
Aku ora nggapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Muga gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Merga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Wes seprene suweneaku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Merga tresna aku bisa
Adoh paran njaga roso
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urep iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jogo tek ing patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku
Lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Lihat Lebih

Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL], ditunjukkan oleh penyanyi DSA RECORD, dalam kategori Lagu Gratis berkualitas tinggi, Download mp3 di situs ini dengan cara tercepat. Dengarkan musik yang bagus, unduh mp3 kecepatan tinggi secara gratis.

Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] pemain baru - Download Lagu Mp3 - Website DownloadLagu247.Com, Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] Mendengarkan MP4 download musik berkualitas tinggi


Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL]
Download Mp3 Free Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL]

Download lagu mp4 Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] gratis - Download Lagu Mp3 - Gudang lagu mp4 Indonesia 2019 terbaru - DownloadLagu247.Com

Mendengarkan musik gratis Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] - Download Lagu - Website DownloadLagu247.Com, Download Video Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe [OFFICIAL] kecepatan tinggi

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim